Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαOι “Σωβρακοφορεμένοι” φεύγουν οι “Ποταγωνιστές” έρχονται

Με μια άξια νίκη οι “Ποταγωνιστές” “σήκωσαν την κούπα” στο 13ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού της Σητείας που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 7 Μαρτίου, με διοργανωτές την ομάδα των “Σωβρακοφορεμένων”. Σε μια άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που όμως σε τίποτα δεν θύμιζε την μεγάλη γιορτή της πόλης αναδείχθηκε η γνώση και η ουσία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι θησαυροκυνηγοί για ακόμα μια χρονιά έδωσαν ψυχή, σώμα και μυαλό στο παιχνίδι της καρδιάς τους παρά τις...
Stavroula8. March 2021

Με μια άξια νίκη οι “Ποταγωνιστές” “σήκωσαν την κούπα” στο 13ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού της Σητείας που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 7 Μαρτίου, με διοργανωτές την ομάδα των “Σωβρακοφορεμένων”.

Σε μια άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που όμως σε τίποτα δεν θύμιζε την μεγάλη γιορτή της πόλης αναδείχθηκε η γνώση και η ουσία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οι θησαυροκυνηγοί για ακόμα μια χρονιά έδωσαν ψυχή, σώμα και μυαλό στο παιχνίδι της καρδιάς τους παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Η σκυτάλη τώρα στους “Ποταγωνιστές” μια ομάδα που έχει καθίσει  και στο παρελθόν την “καυτή καρέκλα” του διοργανωτή και υπόσχεται πολλά.

Η αρχή ήδη έγινε.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την χαρά να μιλήσουν με την Μαρία Μαντζίλα εκπρόσωπο των “Σωβρακοφορεμένων” και τον Μανόλη Αγγελάκη εκπρόσωπο των  “Ποταγωνιστών”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456