Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα“Σοβαρή αμέλεια η μη έγκαιρη μετατροπή του ΟΑΣ σε Αναπτυξιακό Οργανισμό”

Σοβαρή αμέλεια καταλογίζει στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και πρώην πρόεδρος του ΟΑΣ κ Θοδωρής Πατεράκης για την μη έγκαιρη δρομολόγηση των διαδικασιών για τη μετατροπή του ΟΑΣ σε αναπτυξιακό οργανισμό. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο κ Πατεράκης παρουσίασε τα στοιχεία τα οποία τον οδήγησαν  στην αρνητική του θέση στη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με την επωνυμία « ΖΕΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και στην...
Stavroula18. March 2021

Σοβαρή αμέλεια καταλογίζει στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και πρώην πρόεδρος του ΟΑΣ κ Θοδωρής Πατεράκης για την μη έγκαιρη δρομολόγηση των διαδικασιών για τη μετατροπή του ΟΑΣ σε αναπτυξιακό οργανισμό.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο κ Πατεράκης παρουσίασε τα στοιχεία τα οποία τον οδήγησαν  στην αρνητική του θέση στη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με την επωνυμία « ΖΕΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και στην στήριξη της πρότασης του για μετεξέλιξη του ΟΑΣ σε αναπτυξιακό οργανισμό.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456