Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΚαθαρή και ασφαλής η Ναυτική Bάση Κυριαμαδίου

Άμεση ήταν η αντίδραση και άκρως αποτελεσματική η αντιμετώπιση από την αρμόδια αρχή, την Διοίκηση και το προσωπικό της  Προκεχωρημένης Ναυτικής βάσης Κυριαμαδίου στο θέμα που προέκυψε με τον ελλιμενισμό του πολεμικού πλοίου στην βάση και τα θετικά κρούσματα covod-19 που επέβαιναν σε αυτό. Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν οι εμπλεκόμενοι οι οποίοι συνηθισμένοι στην αντιμετώπιση κρίσεων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά έναν αόρατο εχθρό. Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα ήταν η...
Stavroula23. March 2021
russian_black_sea_forces_tass-750x375

Άμεση ήταν η αντίδραση και άκρως αποτελεσματική η αντιμετώπιση από την αρμόδια αρχή, την Διοίκηση και το προσωπικό της  Προκεχωρημένης Ναυτικής βάσης Κυριαμαδίου στο θέμα που προέκυψε με τον ελλιμενισμό του πολεμικού πλοίου στην βάση και τα θετικά κρούσματα covod-19 που επέβαιναν σε αυτό. Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν οι εμπλεκόμενοι οι οποίοι συνηθισμένοι στην αντιμετώπιση κρίσεων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά έναν αόρατο εχθρό.

Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα ήταν η ασφάλεια της Βάσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Κινήθηκαν ακαριαία όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ούτος ώστε να μηδενιστεί το ενδεχόμενο διασποράς και αυτό επετεύχθη.

Πέραν των 2 περιστατικών, τα οποία αποτελούν πλήρωμα του πλοίου και τα οποία επιβεβαιώθηκαν και νοσηλεύονται στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Σητείας, δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά και αφού πραγματοποιήθηκε η διαδικασία των rapid test σε όλο το πλήρωμα, το πλοίο σήμερα αναχώρησε προς τη βάση του.

Σε ότι αφορά την Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου τα πρώτα αρνητικά rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό της Βάσης από κλιμάκιο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα μοριακά τα οποία στο σύνολο τους ήταν επίσεις αρνητικά.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456