Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠρ. Λιμενικού Ταμείου Σητείας: “Zητήματα που χρόνιζαν τώρα έχουμε την ευκαιρία να τα ολοκληρώσουμε”

Tην ικανοποίηση του για την πορεία σημαντικών θεμάτων που αφορούν το λιμενικό ταμείο Σητείας εξέφρασε ο πρόεδρος κ Μιχάλης Αντωνιδάκης μετά την συνάντηση του με το Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη. Θέματα όπως η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμανιού της Σητείας που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ Αντωνιδάκης “χρόνια “καρκινοβατούσε” τώρα βρίσκεται στη φάση της τελικής υπογραφής και ευελπιστούμε ότι μέχρι τέλος του έτους αυτό το έργο, που είναι πολύ σημαντικό για...
Stavroula26. March 2021

Tην ικανοποίηση του για την πορεία σημαντικών θεμάτων που αφορούν το λιμενικό ταμείο Σητείας εξέφρασε ο πρόεδρος κ Μιχάλης Αντωνιδάκης μετά την συνάντηση του με το Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη.

Θέματα όπως η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμανιού της Σητείας που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ Αντωνιδάκης “χρόνια “καρκινοβατούσε” τώρα βρίσκεται στη φάση της τελικής υπογραφής και ευελπιστούμε ότι μέχρι τέλος του έτους αυτό το έργο, που είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας, θα δημοπρατηθεί”.

Έργα αποκατάσταση του παλιού λιμανιού, σχεδιασμός για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, η σύνδεση της Σητείας με Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο με σύγχρονο πλοίο, το master plan του λιμανιού, η ανάπτυξη των αλιευτικών καταφυγίων της περιοχής ήταν κάποια από τα θέματα που έθεσε ο κ Αντωνιδάκης στον Υπουργό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456