Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑπό μέσα Απριλίου η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σητείας με ταχύπλοο

Από μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση με σύγχρονο ταχύπλοο η οποία θα συνδέσει την Ρόδο, Χάλκη, Κάσο, Κάρπαθο με την Σητεία  παράλληλα με την ήδη υπάρχουσα σύνδεση με το πλοίο  “Πρέβελης”. Όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Λιμεναρχείο της Σητείας “Είναι μια συνολική αναβάθμιση όχι μόνο της γραμμής αλλά γενικά των άγονων γραμμών γιατί καταφέραμε τα τελευταια 2 χρόνια και αυξήσαμε το...
Stavroula29. March 2021
helenik foto ok

Από μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση με σύγχρονο ταχύπλοο η οποία θα συνδέσει την Ρόδο, Χάλκη, Κάσο, Κάρπαθο με την Σητεία  παράλληλα με την ήδη υπάρχουσα σύνδεση με το πλοίο  “Πρέβελης”.

Όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Λιμεναρχείο της Σητείας “Είναι μια συνολική αναβάθμιση όχι μόνο της γραμμής αλλά γενικά των άγονων γραμμών γιατί καταφέραμε τα τελευταια 2 χρόνια και αυξήσαμε το κονδύλι των άγονων γραμμών από 90 εκ. το 2019 στα 138 εκ. 2021. Αυτό έγινε εν καιρό πανδημίας όπου επετεύχθει κ η ποιοτική αλλά και ποσοτική αναβάθμιση με 24 νέες άγονες γραμμές. Αυτό αναβαθμίζει συνολικά όχι μόνο τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αλλά και την διακίνηση των αγαθών και την μετακίνηση χιλιάδων νησιωτών. Γνωρίζουμε καλά ότι όπου υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση υπάρχει και ανάπτυξη”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456