Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών στον Δήμο Σητείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Κρήτης κα Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη στον Δήμο Σητείας. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ Γιώργος Τσιφετάκης και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης. Η κα κ Χανιωτάκη αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμου Σητείας ενώ ο κ Ζερβάκης  υπογράμμισε την εξαίρετη συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα και που ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου. Post Views: 476
Stavroula2. April 2021

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Κρήτης κα Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη στον Δήμο Σητείας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ Γιώργος Τσιφετάκης και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης.

Η κα κ Χανιωτάκη αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμου Σητείας ενώ ο κ Ζερβάκης  υπογράμμισε την εξαίρετη συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα και που ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456