Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣυνάντηση Συντυχάκη με εκπροσώπους των απολυμένων της ΕΑΣ Σητείας

Συνάντηση με τους απολυμένους και συνταξιούχους της ΕΑΣ Σητείας είχε σήμερα το πρωί στη Σητεία ο βουλευτής του ΚΚΕ κ Μανόλης Συντυχάκης με αφορμή το σχέδιο εξυγίανσης που έχει προταθεί  από τη  Διοίκηση της ΕΑΣ και της Τράπεζα Πειραιώς και την αντίστοιχη ερώτηση του ΚΚΕ που συζητήθηκε στην Βουλή τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Οι πρώην εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κ Συντυχάκη για την στήριξη του με  την παρέμβαση του στην βουλή. Σημείωσαν...
Stavroula3. April 2021
Οι πρώην εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κ Συντυχάκη για την στήριξη του με  την παρέμβαση του στην βουλή.
Σημείωσαν ότι υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, με την ΕΑΣ Λάρισας και αφορά την εξαίρεση των εργαζομένων από τον πτωχευτικό κώδικα, με το οποίο θα μπορούσαν να στηρίξουν την δικιά τους θέση αν βεβαια υπάρχει και η πολιτική βούληση όπως τόνισαν.
“Βάλαμε πλάτη” για την σωτηρία της ΕΑΣ Σητείας όμως αυτό αποδείχθηκε αρνητικό για μας. Με την συγκατάθεση μας προχώρησε η πρόταση εξυγίανσης όμως στη συνέχεια προσπάθησαν εν κρυπτώ να κινηθούν  εις βάρος μας. Αυτό ήταν το ευχαριστώ. Ήταν ανήθικη η στάση της διοίκησης απέναντι μας. Θα κινηθούμε νομικά απέναντι στον νυν πρόεδρο αφού νιώθουμε ότι έχουμε ηθικά θιχτεί” ανέφεραν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των απολυμένων.
Οι απολυμένοι της ΕΑΣ Σητείας περιμένουν τώρα την θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την εκδίκαση της υπόθεση τους τον Ιούλιο.
whatsapp sharing button

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456