Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΤριήμερο στειρώσεων από το Φιλοζωικό Σύλλογο Σητείας

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με τον Δήμο και με Γερμανούς Ιδιώτες Κτηνίατρους πραγματοποιούν στειρώσεις αυτό το τριήμερο 3-4-5 Απριλίου στον χώρο του καταφυγίου του Συλλόγου. Η προσπάθεια περιορισμού του αριθμού των αδέσποτων σκύλων και γατιών στον Δήμο συνεχίζεται με μια σοβαρή και υπεράνθρωπη προσπάθεια από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σητείας και με την στήριξη του Δήμου. Για την οριστική λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά των πολίτων. Ευαισθητοποιηθείτε. Στειρώστε...
Stavroula4. April 2021

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με τον Δήμο και με Γερμανούς Ιδιώτες Κτηνίατρους πραγματοποιούν στειρώσεις αυτό το τριήμερο 3-4-5 Απριλίου στον χώρο του καταφυγίου του Συλλόγου.

Η προσπάθεια περιορισμού του αριθμού των αδέσποτων σκύλων και γατιών στον Δήμο συνεχίζεται με μια σοβαρή και υπεράνθρωπη προσπάθεια από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σητείας και με την στήριξη του Δήμου. Για την οριστική λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά των πολίτων.

Ευαισθητοποιηθείτε. Στειρώστε το κατοικίδιο σας και κυρίως μην το εγκαταλείπετε.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456