Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΛειτούργησε και πάλι η γεώτρηση στο Καρύδι

1. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσω ότι η γεώτρηση στο χωριό Καρύδι η οποία δεν λειτουργούσε εδώ και χρόνια, αποκαταστάθηκε και από σήμερα ανήκει στις ενεργές γεωτρήσεις.. 2. Η παραπάνω γεώτρηση θα βοηθήσει τα μέγιστα στην άρδευση της περιοχής σε μια περιοχή που το νερό θεωρείται πλούτος. 3. Ως αρμόδιος κατά τόπο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτάνου, ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Μακρυνάκη Νίκο καθ’ ύλην αρμόδιο για την άρδευση του Δήμου μας, που ασπάστηκε το...
Stavroula6. April 2021
geotrisi karidiou foto
1. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσω ότι η γεώτρηση στο χωριό Καρύδι η οποία δεν λειτουργούσε εδώ και χρόνια, αποκαταστάθηκε και από σήμερα ανήκει στις ενεργές γεωτρήσεις..
2. Η παραπάνω γεώτρηση θα βοηθήσει τα μέγιστα στην άρδευση της περιοχής σε μια περιοχή που το νερό θεωρείται πλούτος.
3. Ως αρμόδιος κατά τόπο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτάνου, ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Μακρυνάκη Νίκο καθ’ ύλην αρμόδιο για την άρδευση του Δήμου μας, που ασπάστηκε το πρόβλημα και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα έδωσε λύση.
4. Ευχαριστώ θερμά το Δημαρχο Σητείας Κο Ζερβάκη Γεωργιο που ενέσκηψε στο πρόβλημα προς άμεση αποκατάσταση..
5. Ευχαριστω το πρόεδρο της κοινότητας κ. Κοντό Μανώλη καθώς και τον κάτοικο Καρυδίου Νίκο Ζωγραφινάκη, που έθεσαν υπόψην το πρόβλημα, ώστε να δρομολογηθεί η όλη επέμβαση.
6. Τέλος ευχαριστώ το επισκευαστικό τεχνικό συνεργείο .
7. Μέσα από πνεύμα συνεργασίας και καλής συνεννόησης, θα καταφέρουμε να επιλύουμε προβλήματα που ΧΡΟΝΙΖΑΝ για το καλό όλων των δημοτών, για το καλό του Δήμου μας.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτάνου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456