Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαTο αεροδρόμιο Σητείας επισκέφθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου

Tο αεροδρόμιο Σητείας επισκέφθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου κ Νίκος Μητσιοαγιάννης εν όψη  της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου αλλά και στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου. “Είναι στενή η συνεργασία της Πυροσβεστικές Υπηρεσίας με τον αερολιμένα Σητείας συνδράμοντας  στην εφαρμογή των μέτρων για τον covid-19 αλλά και όσον αφορά την ασφάλεια του χώρου και των επιβατών ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μητσιοαγιάννης. Όπως τόνισε ο κ Δημήτρης Βερίγος,...
Stavroula21. April 2021

Tο αεροδρόμιο Σητείας επισκέφθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου κ Νίκος Μητσιοαγιάννης εν όψη  της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου αλλά και στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

“Είναι στενή η συνεργασία της Πυροσβεστικές Υπηρεσίας με τον αερολιμένα Σητείας συνδράμοντας  στην εφαρμογή των μέτρων για τον covid-19 αλλά και όσον αφορά την ασφάλεια του χώρου και των επιβατών ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μητσιοαγιάννης.

Όπως τόνισε ο κ Δημήτρης Βερίγος, Αερολιμενάρχης Σητείας, “Αν και ποτέ δεν υπήρξαν έκτακτες καταστάσεις στο Αεροδρόμιο Σητείας θα πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά ότι μπορεί να προκύψει. Είναι στενή και άριστη η συνεργασία μας με την υπηρεσία”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456