Sitiaka is loading for You ...

 

OΣυνάντηση του Δημάρχου Σητείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης συναντήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ζητήσει ο Δήμαρχος, τέθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σητείας, οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και οι διεκδικήσεις.   Σε ό,τι αφορά στις προσκλήσεις χρηματοδότησης έργων και μελετών μέσω του Προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού για την...
Stavroula23. April 2021

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης συναντήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ζητήσει ο Δήμαρχος, τέθηκαν

θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σητείας, οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και οι διεκδικήσεις.

 

Σε ό,τι αφορά στις προσκλήσεις χρηματοδότησης έργων και μελετών μέσω του Προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού για την ένταξη έργων με επιπλέον χρηματοδότηση, δεδομένου ότι σε πολλούς δήμους έχει γίνει υπέρβαση του πλαφόν χρηματοδότησης και πήρε τη διαβεβαίωση ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η ενίσχυση ιδιαίτερα των περιφερειακών δήμων για την υλοποίηση έργων αναπτυξιακού και εμβληματικού χαρακτήρα.

 

Ο Δήμαρχος ζήτησε επίσης από τον Υπουργό την επιτάχυνση των διαδικασιών πλήρωσης, μέσω ΑΣΕΠ, των κενών θέσεων που έχει αιτηθεί ο Δήμος για τη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών και της ΥΔΟΜ.

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456