Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων ζητά ο Δήμαρχος Σητείας

Για σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο ενημέρωσε σήμερα τα μέλη της επιτροπής που συμμετέχουν στην εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Ο κ Ζερβάκης αναφέρθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου με τον Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου και στο θέμα που τέθηκε από πλευρας Δήμου Σητείας για επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Σητείας. Ενημέρωσε επίσεις για τις συναντήσεις που είχε στο σύντομο ταξίδι του στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό...
Stavroula26. April 2021

Για σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο ενημέρωσε σήμερα τα μέλη της επιτροπής που συμμετέχουν στην εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Ο κ Ζερβάκης αναφέρθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου με τον Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου και στο θέμα που τέθηκε από πλευρας Δήμου Σητείας για επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Σητείας.

Ενημέρωσε επίσεις για τις συναντήσεις που είχε στο σύντομο ταξίδι του στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα αλλά και τον Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456