Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΝέος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Σητείας για την αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας

  Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις θερμές της ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, για την ένταξη της Πράξης “Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Γ.Ν – Κ.Υ Σητείας» από πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος Κρήτης 2014-2020. Ευχαριστεί επίσης θερμά τα στελέχη, της  7ης ΥΠΕ, του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αλλά και του Νοσοκομείου Σητείας, για τον επαγγελματισμό τους, την κατάρτισή τους και την αποτελεσματικότητα τους στη...
Stavroula27. April 2021
nosokomio-foto

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις θερμές της ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, για την ένταξη της Πράξης “Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Γ.Ν – Κ.Υ Σητείας» από πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος Κρήτης 2014-2020.

Ευχαριστεί επίσης θερμά τα στελέχη, της  7ης ΥΠΕ, του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αλλά και του Νοσοκομείου Σητείας, για τον επαγγελματισμό τους, την κατάρτισή τους και την αποτελεσματικότητα τους στη σύνταξη των φακέλων, τηρώντας όλα τα πιεστικά χρονοδιαγράμματα και υποβάλλοντας τους εμπρόθεσμα αλλά και πλήρεις, βοηθώντας έτσι τη γρήγορη διεκπεραίωση των  διαδικασιών.

Η  πράξη έχει ως αντικείμενο την προμήθεια νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με σκοπό την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων μηχανημάτων, αλλά και την προσθήκη καινούριου εξοπλισμού για την ανάπτυξη νέων ιατρικών πράξεων και υπηρεσιών. Το συνολικό κόστος της πράξης ανέρχεται στο ποσό των 194.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει προμήθεια των παρακάτω μηχανημάτων:

  1. Λαπαροσκοπικός Πύργος για το  Χειρουργείο
  2. C-ARM Ακτινοσκοπικό Μηχάνημα Χειρουργείου
  3. Video Λαρυγγοσκόπιο με Οθόνη για το Αναισθησιολογικό
  4. Ηλεκτρομυογράφος για το Νευρολογικό
  5. Καρδιοτοκογράφος για τη Μαιευτική

Με τα νέα μηχανήματα βελτιώνουμε την ποιότητα υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και συντελούμε στην αρτιότερη λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου. Επιθυμούμε το σύστημα Δημόσιας Υγείας στην Σητεία να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ολοκληρωμένης φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456