Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΓια τα θετικά κρούσματα COVID-19 στον Δήμο Σητείας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοτών, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας συστήνει την εφαρμογή και τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού με θρησκευτική ευλάβεια, με τη συνεχή χρήση της προστατευτικής μάσκας, των αποστάσεων, των αερισμό των χώρων και το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών. Επειδή στη πόλη της Σητείας έχουν διαπιστωθεί αυτές τις μέρες, θετικά κρούσματα COVID-19, ο ΕΟΔΥ έχει δώσει σαφείς οδηγίες (καραντίνα) στους νοσούντες, στις στενές επαφές καθώς και σε άτομα που πιθανόν...
Stavroula28. April 2021
COVID_overview_image
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοτών, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας συστήνει την εφαρμογή και τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού με θρησκευτική ευλάβεια, με τη συνεχή χρήση της προστατευτικής μάσκας, των αποστάσεων, των αερισμό των χώρων και το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών.
Επειδή στη πόλη της Σητείας έχουν διαπιστωθεί αυτές τις μέρες, θετικά κρούσματα COVID-19, ο ΕΟΔΥ έχει δώσει σαφείς οδηγίες (καραντίνα) στους νοσούντες, στις στενές επαφές καθώς και σε άτομα που πιθανόν να ήρθαν σ επαφή.
Η πολιτική προστασία παρακαλεί θερμά τους δημότες, στην επίδειξη της ατομικής ευθύνης, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουμε τη Μεγαλοβδομάδα, προκειμένου να περιορισθεί στο ελάχιστο δυνατόν η διασπορά της Πανδημίας και με τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες, να οδεύσομε προς την Ανάσταση του Χριστού και γενικότερα να απολαύσουμε ένα καλό καλοκαίρι, μέσα σε πλαίσια απολύτου ψυχραιμίας , σοβαρότητας και όχι να μας διακατέχει πανικός.
Γιώργος Αϊλαμάκης
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456