Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΈνα Μεγάλο Ευχαριστώ

Μόλις συνήλθαμε από την αναπάντεχη και άκρως σοβαρή περιπέτεια της υγείας μας νιώθουμε πηγαία την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες και ολόψυχες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας στις δύσκολες ώρες που περάσαμε. Ειδικότερα ευχαριστούμε: Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας και το ΕΚΑΒ για την άμεση και τάχιστη αντιμετώπιση του περιστατικού μας. Εγκάρδιες ευχαριστίες και στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου και ειδικότερα...
Stavroula30. April 2021
katradakhw foto

Μόλις συνήλθαμε από την αναπάντεχη και άκρως σοβαρή περιπέτεια της υγείας μας νιώθουμε πηγαία την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες και ολόψυχες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας στις δύσκολες ώρες που περάσαμε.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας και το ΕΚΑΒ για την άμεση και τάχιστη αντιμετώπιση του περιστατικού μας. Εγκάρδιες ευχαριστίες και στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου και ειδικότερα στον Διευθυντή της κλινικής κ Γεώργιο Κλάδο για την με υπευθυνότητα και επιστημοσύνη αντιμετώπιση του προβλήματος μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, φίλους και γνωστούς για την αμέριστη συμπαράσταση και το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξαν στην περιπέτεια μας.

Με τιμή

Οικογένεια Κατραδάκη Ιωάννη

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456