Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπαναληπτικοί έλεγχοι rapid test στη Σητεία την Πέμπτη

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας ανακοινώνεται ότι επανέλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στους δημότες, θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 06/05/2021 από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου στη πόλη της Σητείας. Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο Σιντριβάνι της πόλης, μπροστά από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου από τις ώρες 10:00 πμ έως τις 01:00 μμ. Η προσέλευση είναι ελεύθερη και οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 με κωδικό μετακίνησης 1, έχοντας...
Stavroula5. May 2021
koronoios-self-test (1)
Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας ανακοινώνεται ότι επανέλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στους δημότες, θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 06/05/2021 από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου στη πόλη της Σητείας.
Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο Σιντριβάνι της πόλης, μπροστά από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου από τις ώρες 10:00 πμ έως τις 01:00 μμ.
Η προσέλευση είναι ελεύθερη και οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 με κωδικό μετακίνησης 1, έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ και να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, καθότι θα τους αποσταλεί με μήνυμα το αποτέλεσμα του test.
Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Κρήτης, την 7η ΥΠΕ, το Δήμο Σητείας, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.
Ο Δήμος Σητείας παρακαλεί θερμά τους δημότες να προσέλθουν στον αυριανό επανέλεγχο, ώστε το αυξημένο δείγμα να δώσει ασφαλή συμπεράσματα, που θα βοηθήσουν στην αποφυγή της διασποράς στον πληθυσμό, με τις κατάλληλες οδηγίες των δομών υγείας.
Επίσης δε ξεχνάμε την ατομική ευθύνη που επιβάλλεται άπαντες να επιδεικνύουμε. Εφιστάται η προσοχή σε άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό (self test) και είναι ασυμπτωματικοί, όπως τηρήσουν το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τεθούν σε 14ημερη καραντίνα από μόνοι τους.
Σε καμία περίπτωση δε θέτουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αλλά συμβάλλουμε μ’ αυτό το τρόπο στη προστασία της.
Συνεχίζεται ο εμβολιασμός των πολιτών στα τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται τα self test σύμφωνα με την εγκύκλιο.
Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα όπως η συνεχής χρήση της προστατευτικής μάσκας, αποστάσεις, αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, καλός αερισμός των χώρων.
Ιδιαίτερη προσοχή στο τρόπο συμπεριφοράς μας στους χώρους εστίασης, (καφέ μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια κλπ).
Σεβασμός-σύνεση-αυτοπειθαρχία-κατανόηση.
Χριστός Ανέστη.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456