Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτο Εμβολιαστικό Κέντρο Σητείας ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας επιστέφθηκε σήμερα το πρωί  ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο κ Πλακιωτακης στο περιθώριο του προγράμματος του στο Λασίθι είχε μια σύντομη συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού και τον κ Νίκο Σολιδάκη Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής  του Νοσοκομείου Σητείας. Στο μήνυμα που έστειλε ο κ Πλακιωτακης από το εμβολιαστικό κέντρο Σητείας αναφέρει: “Παρακινούμε όσους δεν έχουν...
Stavroula8. May 2021
o plak. sto emv. kentro
Το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας επιστέφθηκε σήμερα το πρωί  ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο κ Πλακιωτακης στο περιθώριο του προγράμματος του στο Λασίθι είχε μια σύντομη συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού και τον κ Νίκο Σολιδάκη Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής  του Νοσοκομείου Σητείας.
Στο μήνυμα που έστειλε ο κ Πλακιωτακης από το εμβολιαστικό κέντρο Σητείας αναφέρει:
“Παρακινούμε όσους δεν έχουν κλείσει ακόμη το ραντεβού τους, να το κάνουν το συντομότερο δυνατό. Είναι πράξη ευθύνης τόσο για τους ίδιους όσο και για τη δημόσια υγεία”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456