Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤο Βαί σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής σεζόν για την περιοχή

Το Σάββατο 15 Μαΐου ανάβει το “πράσινο φως” για τον τουρισμό και σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται  οι  επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να ανταποκριθούν στη φετινή σεζόν, με φόντο για ακόμα μια χρονιά  την πανδημία. Το Βαί σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την περιοχή και φαίνεται ότι όλα θα είναι έτοιμα για το σημείο εκκίνησης. Ο επισκέπτης ήδη μπορεί να απολαύσει τον καφέ του στο SeaSide Cafe με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ από...
Stavroula9. May 2021

Το Σάββατο 15 Μαΐου ανάβει το “πράσινο φως” για τον τουρισμό και σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται  οι  επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να ανταποκριθούν στη φετινή σεζόν, με φόντο για ακόμα μια χρονιά  την πανδημία.

Το Βαί σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την περιοχή και φαίνεται ότι όλα θα είναι έτοιμα για το σημείο εκκίνησης.

Ο επισκέπτης ήδη μπορεί να απολαύσει τον καφέ του στο SeaSide Cafe με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ από το Σάββατο 15 Μαΐου η σάλα του Vai Palm Beach, Creative Restaurant θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέο μενού υπό την επίβλεψη του chef Χρήστου Λάπα.

“Ο πήχης έχει μπει ψηλά στο Φοινικόδασος του Βαί, και όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά  και όσον αφορά την διατήρηση και προβολή του φυσικού τοπίου και εκεί θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας να παραμείνει. Γιατί το Φοινικόδασος του Βαί δεν αξίζει τίποτα λιγότερο” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νεκτάριος Λιλιμπάκης, Υπεύθυνος του εστιατορίου Palme Beach Vai.

.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456