Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈνα θετικό κρούσμα covid-19 από τα σημερινά rapid test στη Σητεία

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Δευτέρα 10/5/2021 Προσήλθαν για επανέλεγχο 172 συνδημότες μας και βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα. Δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Μπορμπουδακη Λένα που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και την επόπτρια ιατρό κ Καρπούζη Αθηνά της ΚΟΜΥ Λασιθίου...
Stavroula10. May 2021
koronoios-self-test (1)
Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Δευτέρα 10/5/2021
Προσήλθαν για επανέλεγχο 172 συνδημότες μας και βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.
Δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Μπορμπουδακη Λένα που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και την επόπτρια ιατρό κ Καρπούζη Αθηνά της ΚΟΜΥ Λασιθίου μετά του προσωπικού της, που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ με απόλυτη επιτυχία.
Επίσης ευχαριστεί τις εθελοντικές ομάδες ΕΔΕΑΚ και ερυθρό Σταυρό για την οργάνωση του χώρου των τέστ αλλά και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των προσερχόμενων πολιτών.
Πέραν του καλού αποτελέσματος συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού με τη συνεχή χρήση της προστατευτικής μάσκας, τις αποστάσεις, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και το καλό αερισμό των χώρων.
Υπενθυμίζεται ο 14ημερος κατ’ οίκον περιορισμός ( καραντίνα) σε άτομα που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό, είτε με self test, είτε με ταχείας ανίχνευσης ή είναι στενές επαφές ή απλές επαφές.
Η ατομική ευθύνη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προστασία της δημόσιας υγείας με το να περιορίσουμε τη διασπορά.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας θα συνεχίσει να αγωνιά και να ενημερώνει τους δημότες, μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως το ιϊκό φορτίο από την Δημοτική επικράτεια.
Ο Δήμος Σητείας εύχεται καλή ανάρρωση στους νοσούντες και γρήγορη επάνοδο στη καθημερινότητα.
Υπενθυμίζεται ότι τη προσεχή Πέμπτη 13/5/2021 η ΚΟΜΥ Λασιθίου θα βρίσκεται ξανά στη πόλη μας για τη συνέχιση των δειγματοληψιών με rapid test στους δημότες.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456