Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΕπανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα για τη ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μετά από 6 μήνες απραξίας ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δηλώνει παρών. Το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της Σητείας, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΝΙΚΗΣ, παρά τις επιπτώσεις που άφησε πάνω της για δεύτερη χρονιά η πανδημία, κρατώντας την ένα βήμα πριν την Γ ΕΘΝΙΚΗ, ανασυντάσσει τις δυνάμεις τις και βάζει νέους στόχους. Η αρχή γίνεται από την επανεκκίνηση των ακαδημιών της την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαίου, σε πρώτη φάση στις κατηγορίες  6-12 ετών. Σημαντική είναι και η προοπτική...
Stavroula14. May 2021

Μετά από 6 μήνες απραξίας ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δηλώνει παρών.

Το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της Σητείας, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΝΙΚΗΣ, παρά τις επιπτώσεις που άφησε πάνω της για δεύτερη χρονιά η πανδημία, κρατώντας την ένα βήμα πριν την Γ ΕΘΝΙΚΗ, ανασυντάσσει τις δυνάμεις τις και βάζει νέους στόχους.

Η αρχή γίνεται από την επανεκκίνηση των ακαδημιών της την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαίου, σε πρώτη φάση στις κατηγορίες  6-12 ετών.

Σημαντική είναι και η προοπτική που δίνει στην ομάδα η ίδρυση της Α.Ο ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ Β. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι το κομμάτι που έλειπε και ήρθε να συμπληρώσει το δίκτυο της ΝΙΚΗΣ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΝΙΚΗ Β – ΝΙΚΗ .

Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ Β’ θα αγωνίζεται στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ και θα είναι ο συνδετικός κρίκος της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα.
“Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ στηρίζεται από την τοπική κοινωνία και πάντα ο στόχος μας είναι να ανταποδώσουμε  στους Σητειακούς την αγάπη με την οποία μας περιβάλουν μετατρέποντας την σε υπερηφάνεια και διακρίσεις” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της ομάδας κ Κώστας Κοκολάκης.
Όπως μας ενημέρωσε ο κ Κοκολάκης μπορούμε από την BOUTIQUE της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ να αποκτήσουμε  ένα επετειακό αναμνηστικό της ομάδα, για τα 70 χρόνια της, ενισχύοντας την.
Με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, θα πραγματοποιηθούν τουρνουά εντός και εκτός έδρας για να τιμήσουμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας όπως της αξίζει.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456