Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑρνητικά ολα τα rapid test στον σημερινό επανέλεγχο στον Δήμο Σητείας

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Δευτέρα 17/5/2021. Προσήλθαν για επανέλεγχο 96 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα τα τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΑ… Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ με απόλυτη επιτυχία. Επίσης ευχαριστεί εγκαρδίως τις εθελοντικές μας ομάδες ΕΔΕΑΚ...
Stavroula17. May 2021
τεστ φοτο
Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Δευτέρα 17/5/2021.
Προσήλθαν για επανέλεγχο 96 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα τα τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΑ…
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ με απόλυτη επιτυχία.
Επίσης ευχαριστεί εγκαρδίως τις εθελοντικές μας ομάδες ΕΔΕΑΚ και Ερυθρό Σταυρό για την οργάνωση του νέου χώρου των τέστ, αλλά και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των προσερχόμενων πολιτών.
Πέραν του καλού αποτελέσματος συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού με τη συνεχή χρήση της προστατευτικής μάσκας, τη τήρηση των αποστάσεων,, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και το καλό αερισμό των χώρων.
Η ατομική ευθύνη είναι εκείνη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προστασία της δημόσιας υγείας ειδικά τώρα που υπάρχει χαλάρωση των μέτρων και έχει ανέβει η ψυχολογία μας.
Ας επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για το καλό του εαυτού μας και γύρω μας..
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας θα συνεχίσει να αγωνιά και θα ενημερώνει διαρκώς τους δημότες, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας σ’ όλο το Δήμου, για αυτό ξανά το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Λασιθίου θα είναι κοντά μας, στο ίδιο σημείο, τη προσεχή Πέμπτη 20/5.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456