Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠρόεδρος ΕΑΣ Σητείας: Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα στις ενεργοποιήσεις από την ΕΑΣ Σητείας

Σύγχυση προκάλεσε στους συνεταιριστές μηνυμα που έλαβαν σήμερα το πρωί στα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με την διαδικασία των ενεργοποιήσεων από την ΕΑΣ Σητείας και Ιεράπετρας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Σητείας κ Μανώλης Μαυροματάκης με δήλωση του σήμερα το πρωί στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ διαβεβαιώνει τους συνεταιριστές που ενεργοποιούν τα δικαιώματα τους στην ΕΑΣ Σητείας ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα κώλυμα στη διαδικασία που ακολουθείτε από την Ένωση αφού όλα γίνονται καθόλα νόμιμα και τυπικά σύμφωνα με...
Stavroula19. May 2021

Σύγχυση προκάλεσε στους συνεταιριστές μηνυμα που έλαβαν σήμερα το πρωί στα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με την διαδικασία των ενεργοποιήσεων από την ΕΑΣ Σητείας και Ιεράπετρας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σητείας κ Μανώλης Μαυροματάκης με δήλωση του σήμερα το πρωί στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ διαβεβαιώνει τους συνεταιριστές που ενεργοποιούν τα δικαιώματα τους στην ΕΑΣ Σητείας ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα κώλυμα στη διαδικασία που ακολουθείτε από την Ένωση αφού όλα γίνονται καθόλα νόμιμα και τυπικά σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456