Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία80 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης

Η επέτειος των 80 χρόνων από την μάχη της Κρήτης εορτάστηκε με μια σεμνή τελετή στον Δήμο Σητείας. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης κατάθεσε στεφάνι τιμώντας την μνήμη των πεσόντων ενώ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης έκανε μια ιστορική αναφορά των γεγονότων. Την ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Μακρυνάκης Νίκος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ Παπαδάκης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, η κα Πλατανάκη Ελένη, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, ο κ  Νίκος...
Stavroula20. May 2021

Η επέτειος των 80 χρόνων από την μάχη της Κρήτης εορτάστηκε με μια σεμνή τελετή στον Δήμο Σητείας. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης κατάθεσε στεφάνι τιμώντας την μνήμη των πεσόντων ενώ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης έκανε μια ιστορική αναφορά των γεγονότων.

Την ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Μακρυνάκης Νίκος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ Παπαδάκης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, η κα Πλατανάκη Ελένη, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, ο κ  Νίκος Μεραμβελιωτάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, ο κ Κωστής Λιμπερίου, πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ και ο κ Νικος Κουρουπάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456