Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟλοταχώς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η ομάδα ρομποτικής του 1ο Γυμνασίου Σητείας

Η καλή δουλειά εκπαιδευτικών και μαθητών συνεχίζεται στο 1ο Γυμνάσιο Σητείας και συγκεκριμένα στο τμήμα ρομποτικής του σχολείου φέρνοντας κάθε χρόνο και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Σητείας έλαβε την 2η θέση  CORE VALUES στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Greece 2020 – 2021. Το βραβείο αφορά την ομαδική δουλειά των παιδιών, τον αντίκτυπο του συγκεκριμένου Project στην κοινωνία, την αποτελεσματικότητά και τον αλληλοσεβασμό. Οι ιδέες των παιδιών...
Stavroula2. June 2021

Η καλή δουλειά εκπαιδευτικών και μαθητών συνεχίζεται στο 1ο Γυμνάσιο Σητείας και συγκεκριμένα στο τμήμα ρομποτικής του σχολείου φέρνοντας κάθε χρόνο και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Σητείας έλαβε την 2η θέση  CORE VALUES στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Greece 2020 – 2021.
Το βραβείο αφορά την ομαδική δουλειά των παιδιών, τον αντίκτυπο του συγκεκριμένου Project στην κοινωνία, την αποτελεσματικότητά και τον αλληλοσεβασμό.
Οι ιδέες των παιδιών καινοτόμες και πολύ φρέσκες απέδωσαν αγωνιστικά τα μέγιστα όμως παράλληλα οι μαθητές το διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Σητείας με πενιχρά μέσα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να φέρνει διακρίσεις κάνοντας υπερήφανο το σχολείο τους αλλά και ολόκληρη την πόλη.
Οδηγός τους η Προπονήτρια τους, εκπαιδευτικός Τεχνολογίας, Νεκταρία Αντωνακάκη η οποία έλαβε  τιμητική διάκριση  προπονήτριας βάση της αξιολόγησης που πήρε από τους ίδιους τους μαθητές.
Τα παιδιά περιμένουν την στήριξη όλων μας τώρα που τρέχουν ολοταχώς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456