Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟι Σητειακοί φορείς συντονίζουν τις δυνάμεις τους για τη μάχη που θα δώσουν για τον ΒΟΑΚ

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη το βράδυ οι εκπρόσωποι των φορέων του Δήμου Σητείας προκειμένου να συντονίζουν τις δυνάμεις τους για τη μάχη που θα χρειαστεί να δώσουν διεκδικώντας το δίκαιο αίτημα τους για την ισότιμη ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ έως και τη Σητεία. Αναμένοντας και την μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι εκπρόσωποι των φορέων έκριναν απαραίτητο να γίνει ένας σχεδιασμός για το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα. H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία...
Stavroula4. June 2021

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη το βράδυ οι εκπρόσωποι των φορέων του Δήμου Σητείας προκειμένου να συντονίζουν τις δυνάμεις τους για τη μάχη που θα χρειαστεί να δώσουν διεκδικώντας το δίκαιο αίτημα τους για την ισότιμη ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ έως και τη Σητεία.

Αναμένοντας και την μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι εκπρόσωποι των φορέων έκριναν απαραίτητο να γίνει ένας σχεδιασμός για το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας και της Επιτροπής

“Οδικό Δίκτυο Δήμου Σητείας” και παρόντες ήταν η κα Μάρω Νικητάκη, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας, η επιτροπή “Οδικό Δίκτυο Δήμου Σητείας”, ο κ Μανόλης Αγγελάκης, πρόεδρος Συλλόγου Κατ/Των Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας, ο κ Γιάννης Κακουράκης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας,  ο Πρόεδρος κ. Κων. Κοξαράκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ιτάνου, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Ραπάνης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μηχανικών Σητείας, ο κ Κωστής Λυμπερίου εκπρόσωπος της Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σητείας ¨Εστία¨. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σητείας κ Αρης Αλάτσαρης.

Απροκάλυπτα εκφράστηκε η αντίθεση από όλους όσοι παρευρέθηκαν, στον αποκλεισμό για ακόμα μια φορά της επαρχεία Σητείας.

“Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να χρησιμοποιήσουμε όλες τις μορφές πάλης. Πολιτικά δεν θα αφήσουμε κανέναν στο απυρόβλητο. Στόχος μας είναι η μέγιστη ενότητα με μπροστάρη τον Δήμαρχο Σητείας. Αν ο Δήμαρχος δεν μπει μπροστά τότε δεν θα δεχτούμε από κανένα να μας κατηγορήσει ότι δεν λειτουργούμε ενωτικά” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ Μπάμπης Σαρίδης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456