Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚαθοριστικής σημασίας η 24ωρη λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χανδρά

Καθοριστικής σημασίας η ύπαρξη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χανδρά και δη σε 24ωρη  βάση. Επισήμως η 24ωρη λειτουργία ξεκίνησε από 1η Ιουνίου δίνοντας την δυνατότητα αμεσότερης και αποτελεσματικότερης κάλυψης των περιστατικών στο οροπέδιο και όχι μόνο. Το κλιμάκιο είναι επανδρομένο με 12 άνδρες και ένα όχημα με προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του ιδικού εξοπλισμού του. Στρατηγικό το σημείο τοποθέτησης του κλιμακίου καθώς μπορεί να προσεγγίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ανατολικά παράλια, όπως είναι ο Ξερόκαμπος και...
Stavroula7. June 2021

Καθοριστικής σημασίας η ύπαρξη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χανδρά και δη σε 24ωρη  βάση. Επισήμως η 24ωρη λειτουργία ξεκίνησε από 1η Ιουνίου δίνοντας την δυνατότητα αμεσότερης και αποτελεσματικότερης κάλυψης των περιστατικών στο οροπέδιο και όχι μόνο.

Το κλιμάκιο είναι επανδρομένο με 12 άνδρες και ένα όχημα με προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του ιδικού εξοπλισμού του.

Στρατηγικό το σημείο τοποθέτησης του κλιμακίου καθώς μπορεί να προσεγγίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ανατολικά παράλια, όπως είναι ο Ξερόκαμπος και η Ζάκρος, τον ατμοηλεκτρικό σταθμό του Αθερινόλακου αλλά και υφιστάμενες  μονάδες φωτοβολταϊκών και βεβαια τις αγροτικές εκτάσεις της περιοχής.

Ο προϊστάμενος του πυροσβεστικου κλιμακίου Σητείας Επιπυραγός κ Παύλος Καπετανάκης, κάτω από την εποπτεία του οποίου βρίσκεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Χανδρά, σημειώνει σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι “Οι απαιτήσεις για την πυρόσβεση αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων. Τα δεδομένα μια εικοσαετία πριν ήταν ο φόβος των δασικών πυρκαγιών. Τώρα τα περιστατικά είναι πιο σύνθετα και ιδιαίτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ύπαρξη του εργοστασίου στον Αθερινόλακο όπου εκεί έχουμε συγκεκραμένα δεδομένα πυρόσβεσης”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456