Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠανελλαδικές 2021: Αισιόδοξα τα μηνύματα από το εξεταστικό κέντρο Σητείας

Σύμφωνα με δηλώσεις των υποψηφίων στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από το εξεταστικό κέντρο Σητείας σήμερα 1η ημέρα των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Χωρίς προβλήματα και με τήρηση των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων 2021. Επίσης, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων επέλεξε θέματα που δεν προβλημάτισαν τους υποψηφίους και εκτιμώνται από τα Φροντιστήρια ως ευκολότερα από τα περυσινά. Τα θέματα δόθηκαν στα σχολεία της χώρας λίγο μετά τις 8.30 το...
Stavroula14. June 2021

Σύμφωνα με δηλώσεις των υποψηφίων στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από το εξεταστικό κέντρο Σητείας σήμερα 1η ημέρα των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Χωρίς προβλήματα και με τήρηση των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων 2021. Επίσης, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων επέλεξε θέματα που δεν προβλημάτισαν τους υποψηφίους και εκτιμώνται από τα Φροντιστήρια ως ευκολότερα από τα περυσινά.

Τα θέματα δόθηκαν στα σχολεία της χώρας λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, χωρίς να προκύψουν προβλήματα σύμφωνα με όσες αναφορές υπάρχουν, ενώ δεν ζητήθηκαν διευκρινίσεις

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, και αντιμετώπισαν δύο (τροποποιημένα από την ΚΕΕ) άρθρα που δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο Τύπο το προηγούμενο διάστημα, που αφορούσαν το  πως θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής, αλλά και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.Επίσης τους ζητήθηκε να αναλύσουν και ένα ποίημα του Νίκου Γκάτσου, που αναφερόταν στα ξέγνοιαστα παιδιά από τον Σείριο που κοιτάζουν από μακριά τη Γη και συνειδητοποιούν ότι κάπου μακριά υπάρχουν άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό ήταν ίσως το πιο περίπλοκο από τα θέματα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456