Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣειρά παρεμβάσεων στον παραλιακό της Σητείας

Σειρά παρεμβάσεων έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της Σητείας. Ένα σημείο πολύπαθο αλλά και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους λόγω της αμφιθεατρικής θέσης του προς την πόλη. Ένα σημείο που ενδείκνυται σε παρεμβάσεις αισθητικού και όχι μόνο χαρακτήρα οι οποίες θα αναδεικνύουν περαιτέρω την πόλη. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρεται στις εργασίες  που έχουν γίνει μέχρι σήμερα μικρές ή μεγάλες και υπογραμμίζει ότι “θα πρέπει εκτός...
Stavroula16. June 2021

Σειρά παρεμβάσεων έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της Σητείας. Ένα σημείο πολύπαθο αλλά και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους λόγω της αμφιθεατρικής θέσης του προς την πόλη.

Ένα σημείο που ενδείκνυται σε παρεμβάσεις αισθητικού και όχι μόνο χαρακτήρα οι οποίες θα αναδεικνύουν περαιτέρω την πόλη.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρεται στις εργασίες  που έχουν γίνει μέχρι σήμερα μικρές ή μεγάλες και υπογραμμίζει ότι “θα πρέπει εκτός από τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις τεχνικού χαρακτήρα  να διαμορφώσουμε και μια εικόνα η οποία να ανταποκρίνεται και να αρμόζει στην αξία της περιοχής ώστε και ο δημότης αλλά και ο επισκέπτης να μένει  με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456