Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτο 40% η πληρότητα τον Ιούνιο στο Sitia Beach City Resort & Spa. Εμβολιασμένοι στην πλειοψηφία τους οι πελάτες

Η έναρξη λειτουργίας, κάθε τουριστική σεζόν, του ξενοδοχείου Sitia Beach City Resort & Spa σηματοδοτεί και την τουριστική κίνηση στην περιοχή της Σητείας. “Σταδιακή αλλά σταθερή η ανοδική τάση των κρατήσεων του ξενοδοχείου δίνοντας την προοπτική μιας καλής χρονιάς, βάση των δεδομένων”, υπογραμμίζει σε δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Άννα Καραγιάννη, Διευθύντρια του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της πόλης της Σητείας. Στο 40% για τον μήνα Ιούνιο η πληρότητα στο Sitia Beach City Resort & Spa,...
Stavroula19. June 2021

Η έναρξη λειτουργίας, κάθε τουριστική σεζόν, του ξενοδοχείου Sitia Beach City Resort & Spa σηματοδοτεί και την τουριστική κίνηση στην περιοχή της Σητείας.

“Σταδιακή αλλά σταθερή η ανοδική τάση των κρατήσεων του ξενοδοχείου δίνοντας την προοπτική μιας καλής χρονιάς, βάση των δεδομένων”, υπογραμμίζει σε δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Άννα Καραγιάννη, Διευθύντρια του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της πόλης της Σητείας.

Στο 40% για τον μήνα Ιούνιο η πληρότητα στο Sitia Beach City Resort & Spa, με την πλειοψηφία των πελατών να είναι Γάλλοι. Η κα Καραγιάννη εκφράζει την ικανοποίηση της συγκρίνοντας τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς όπου ακόμα και το άνοιγμα του ξενοδοχείου είχε καθυστερήσει σημαντικά.

Όσων αφορά το κομμάτι των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η κα Καραγιάννη τονίζει ότι “Σε σχέση με πέρσι τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά. Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο εστιατόριο όπου οι πελάτες θα πρέπει να τηρούν αυστηρά συγκεκραμένες διαδικασίες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών του ξενοδοχείου είναι ήδη εμβολιασμένοι και διαθέτουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ κάποιες χώρες ακόμα και με την προϋπόθεση του εμβολιασμού ζητούν PCR TEST για την επιστροφή των πολιτών τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456