Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΜεγάλα ονόματα στο τουρνουά Beach Soccer της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μεγάλες θα είναι η εκπλήξεις που επιφυλάσσει το τουρνουά Beach Soccer το οποίο  διοργανώνεται από τη  ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 24 και 25 Ιουλίου στη μαγευτική παραλία του ΒΑΙ. Μια διοργάνωση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την καθοριστική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και του Δήμου Σητείας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι συμμετοχές μεγάλων ονομάτων τα οποία θα δώσουν λάμψη στη διοργάνωση. Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κ Κώστας Κοκολάκης μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ...
Stavroula23. June 2021

Μεγάλες θα είναι η εκπλήξεις που επιφυλάσσει το τουρνουά Beach Soccer το οποίο  διοργανώνεται από τη  ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 24 και 25 Ιουλίου στη μαγευτική παραλία του ΒΑΙ. Μια διοργάνωση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την καθοριστική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και του Δήμου Σητείας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι συμμετοχές μεγάλων ονομάτων τα οποία θα δώσουν λάμψη στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κ Κώστας Κοκολάκης μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που γίνεται από την ομάδα για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και στο μέλλον. “Με την διοργάνωση αυτή δίνεται η ευκαιρία να στέψουμε το βλέμμα μας στον αθλητικό τουρισμό που τόσα μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας ο οποίος μπορεί να αποτελέσει σημείο διεξαγωγής  μεγάλων διοργανώσεων. Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τέτοιου ειδους δράσεις όμως θα χρειαστούμε συμπαραστάτες σε αυτό”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456