Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟι τριτοκοσμικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΣ στο αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου – Video

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ανεύθυνη στάση κάποιων δημοτών βγάζει εκτός το αποχετευτικό δίκτυο του δήμου. Αυτό δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ με αγανάκτηση ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευση Αποχέτευσης Σητείας κ Ψωμαδάκης Σταύρος. Το ίδιο συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες με τα συνεργεία της επιχείρησης να τρέχουν και να μην φτάνουν, “αλιεύοντας” από τις αποφραγμένες αποχετεύσεις οποιοδήποτε είδος προσωπικής υγιεινής και χρήσης υπάρχει. Τα τριτοκοσμικά αυτά φαινόμενα μοιάζουν απίστευτα και μόνο το φωτογραφικό...
Stavroula30. June 2021

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ανεύθυνη στάση κάποιων δημοτών βγάζει εκτός το αποχετευτικό δίκτυο του δήμου. Αυτό δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ με αγανάκτηση ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευση Αποχέτευσης Σητείας κ Ψωμαδάκης Σταύρος.

Το ίδιο συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες με τα συνεργεία της επιχείρησης να τρέχουν και να μην φτάνουν, “αλιεύοντας” από τις αποφραγμένες αποχετεύσεις οποιοδήποτε είδος προσωπικής υγιεινής και χρήσης υπάρχει.

Τα τριτοκοσμικά αυτά φαινόμενα μοιάζουν απίστευτα και μόνο το φωτογραφικό υλικό που αναγκάζετε να δημοσιεύσει ο κ Ψωμαδακης θα μπορούσε να τα περιγράψει.

Λυπηρό, όμως είναι μια πραγματικοτητα που καλούνται τα ελλιπή συνεργία της ΔΕΥΑΣ να αντιμετωπίσουν τακτικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί η υπηρεσία να ανταποκριθεί στις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της.

 

 

Ντροπή.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456