Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαO Βασίλης Κικίλιας στην Κρήτη

Έκκληση Περιφερειάρχη Κρήτης για εμβολιασμό   Μετά τη σημερινή σύσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου για τον εμβολιασμό παρουσία του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Το μήνυμα το δικό μας ως περιφέρεια Κρήτης είναι ξεκάθαρο. Εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός. Υπάρχει μία εξαίρετη συνεργασία με τον κύριο υπουργό και τον κύριο γενικό γραμματέα και με όλους τους φορείς. Ενώνουμε τη φωνή μας για να πείσουμε τον κόσμο σε μια δύσκολη...
Stavroula30. June 2021

Έκκληση Περιφερειάρχη Κρήτης για εμβολιασμό

 

Μετά τη σημερινή σύσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου για τον εμβολιασμό παρουσία του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το μήνυμα το δικό μας ως περιφέρεια Κρήτης είναι ξεκάθαρο. Εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός. Υπάρχει μία εξαίρετη συνεργασία με τον κύριο υπουργό και τον κύριο γενικό γραμματέα και με όλους τους φορείς. Ενώνουμε τη φωνή μας για να πείσουμε τον κόσμο σε μια δύσκολη συγκυρία για το νησί, για τον τουρισμό της Κρήτης. Όταν το 50% Του Α.Ε.Π. της Κρήτης είναι από τον τουρισμό καταλαβαίνουμε την σημασία που έχει ο εμβολιασμός για την οικονομία της Κρήτης. Χρειάζεται η ενεργοποίηση όλων. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με την εκκλησία και την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι προτάσεις που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα έγιναν αποδεκτές Ώστε σε κάθε χωριό να μπορούν να γίνουν εμβολιασμοί. Υπάρχουν εμβόλια, αυτά που θέλει ο κόσμος, άρα είναι υποχρέωση μας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να προχωρήσει περισσότερος κόσμος στον εμβολιασμό.»

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456