Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕπιτροπή Υγείας: “Κόκκινη Γραμμή” η περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας

Βασικό θέμα στην τελευτααία συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας αποτέλεσε “Ο  νοσοκομειακός χάρτης στο Λασίθι, ο ρόλος του ΓΝ-ΚΥ Σητείας και η αναγκαιότητα επικαιροποίησης της θέσης μας” όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση προς τα μέλη της επιτροπής. Με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία για το νοσοκομειακό χάρτη του Λασιθίου η Επιτροπή Υγείας έκρινε σκόπιμο να επικαιροποιήσει την θέση που έχουμε σαν δήμος απέναντι στο θέμα μιας και τα νέα δεδομένα...
Stavroula5. July 2021

Βασικό θέμα στην τελευτααία συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας αποτέλεσε “Ο  νοσοκομειακός χάρτης στο Λασίθι, ο ρόλος του ΓΝ-ΚΥ Σητείας και η αναγκαιότητα επικαιροποίησης της θέσης μας” όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση προς τα μέλη της επιτροπής.

Με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία για το νοσοκομειακό χάρτη του Λασιθίου η Επιτροπή Υγείας έκρινε σκόπιμο να επικαιροποιήσει την θέση που έχουμε σαν δήμος απέναντι στο θέμα μιας και τα νέα δεδομένα θα επηρεάσουν, όπως φαίνεται, όλα τα νοσοκομεία του Λασίθιου.

Στο τραπέζι μπαίνει και πάλι η πρόταση για ένα κεντρικό Νοσοκομείο στην Παχειά Άμμο καθώς και η υποβάθμιση σε κέντρα υγείας όλων των νοσοκομείων του νομού πλήν του Αγίου Νικολάου.

“Αυτοί οι νέοι σχεδιασμοί και η περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας είναι για εμάς “κόκκινη γραμμή” τονίζει με έμφαση ο πρόεδρος της επιτροπής κ Νίκος Καραμανωλάκης και συνυπογράφουν και όλα τα μέλη της επιτροπής.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456