Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣτη Σητεία η απολογιστική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του  ΠΛΟΗΓΟΥ

Στη Σητεία πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του  ΠΛΟΗΓΟΥ. Ο ΠΛΟΗΓΟΣ είναι ένας πολυμορφικός, μη κερδοσκοπικός παγκρήτιος φορέας με μέλη του την περιφερειακή ένωση των δήμων, αναπτυξιακές εταιρείες, ενώσεις αγροτιών συνεταιρισμών, συλλόγους γυναικών, πολιτισμού, τουρισμού κ.α. Η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ συνεργάζεται με εκατοντάδες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις καθώς και με επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς από την Ελλάδα, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Η...
Stavroula5. July 2021

Στη Σητεία πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του  ΠΛΟΗΓΟΥ. Ο ΠΛΟΗΓΟΣ είναι ένας πολυμορφικός, μη κερδοσκοπικός παγκρήτιος φορέας με μέλη του την περιφερειακή ένωση των δήμων, αναπτυξιακές εταιρείες, ενώσεις αγροτιών συνεταιρισμών, συλλόγους γυναικών, πολιτισμού, τουρισμού κ.α.

Η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ συνεργάζεται με εκατοντάδες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις καθώς και με επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς από την Ελλάδα, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη Γυναικείων Συνεταιρισμών και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων,  στηρίζοντας τα μέλη τους κυρίως στο στάδιο της εκκόλαψης, αλλά και στη συνέχεια στη φάση της αναζήτησης χρηματοδοτικών εργαλείων. Για την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στο θέμα της ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής οικονομίας έχει εκπονήσει δύο σχετικές μελέτες με τίτλο «Μελέτη για την ανάπτυξη υπηρεσιών στον εναλλακτικό τουρισμό από κοινωνικές επιχειρήσεις» (2013) και «Αξιοποίηση τοπικών- φυσικών και πολιτιστικών πόρων από κοινωνικές επιχειρήσεις» (2013).

Έχει οργανώσει ειδικό τομέα για την ανάπτυξη δράσεων υποστήριξης των ομάδων του πληθυσμού που υφίστανται αποκλεισμό από την αγορά εργασίας αλλά και κοινωνικό αποκλεισμό. Ο τομέας αναπτύσσει δραστηριότητες με ομάδες-στόχο: Φυλακισμένους-αποφυλακισμένους, Ανήλικους παραβάτες, Άτομα με γλωσσικές πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, Αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, Πρόσφυγες – μετανάστες, Κατοίκους ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456