Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΈναρξη προπονήσεων για τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας

Έναρξη προπονήσεων σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου,  για Sup και ιστιοπλοΐα,  στον Ναυτικό Όμιλο Σητείας. Πρώτη ημέρα των προπονήσεων και οι μικροί θαλασσοπόροι του Ναυτικού Ομίλου έδωσαν ζωή και ομόρφυναν με την παρουσία τους το λιμάνι της Σητείας. Πολύ Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπήρξε για όλα τα τμήματα από την πρώτη κι ολας ημέρα των εγγραφών. Ήδη είναι sold-out τα τμήματα  S.U.P. (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) για το μήνα Ιούλιο. “Επιδιώκουμε ο ναυταθλητισμός στη Σητεία, μιας και...
Stavroula5. July 2021

Έναρξη προπονήσεων σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου,  για Sup και ιστιοπλοΐα,  στον Ναυτικό Όμιλο Σητείας.

Πρώτη ημέρα των προπονήσεων και οι μικροί θαλασσοπόροι του Ναυτικού Ομίλου έδωσαν ζωή και ομόρφυναν με την παρουσία τους το λιμάνι της Σητείας.

Πολύ Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπήρξε για όλα τα τμήματα από την πρώτη κι ολας ημέρα των εγγραφών. Ήδη είναι sold-out τα τμήματα  S.U.P. (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) για το μήνα Ιούλιο.

“Επιδιώκουμε ο ναυταθλητισμός στη Σητεία, μιας και οι συνθήκες το επιτρέπουν, να αποτελέσει αντικείμενο ενασχόλησης μικρών και μεγάλων για όλο το χρόνο. Βασικός στόχος για τους μικρούς μας  αθλητές να δοκιμάσουν όλα τα τμήματα και τελικά να διαλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Νάνσυ Καραΐνδρου προπονήτρια.

Ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην παραλία της Σητείας στις 25 Αυγούστου  θα είναι αυτό που θα επισφραγίσει την φετινή καλοκαιρινή δράση του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456