Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΣημαντική επιχορήγηση για πρώτη φορά από το Υπουργείο Πολιτισμού για τα Κορνάρεια

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες ο ΔΟΚΑΣ και το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σητείας κατάφεραν να στήσουν ένα αξιόλογο πολιτιστικό προγραμμα στα πλαίσια των Κορναρείων για αυτό το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευόδωση των προσπαθειών και αισιοδοξεί ότι εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα θα μπορέσουν οι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Σημαντική εξέλιξη για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων ήταν και...
Stavroula10. July 2021

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες ο ΔΟΚΑΣ και το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σητείας κατάφεραν να στήσουν ένα αξιόλογο πολιτιστικό προγραμμα στα πλαίσια των Κορναρείων για αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευόδωση των προσπαθειών και αισιοδοξεί ότι εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα θα μπορέσουν οι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Σημαντική εξέλιξη για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων ήταν και η επιχορήγηση τους, με το ποσό των  8.000 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού, κάτι που ο Δήμος Σητείας για πρώτη φορά κατάφερε να πετύχει μετά από συντονισμένες προσπάθειες του ΔΟΚΑΣ και με την στήριξη του  Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456