Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜαρία Γιαννακάκη: “Στόχος μας η εξέλιξη και αναβάθμιση των Κορναρείων”

“Στόχος μας η εξέλιξη και αναβάθμιση των Κορναρείων” ήταν οι πρώτες λέξεις με τις οποίες άνοιξε την κουβέντα μας η κα Μαρία Γιαννακάκη εντεταμένη σύμβουλος πολιτισμού στον Δήμο Σητείας και η αγωνία της ήταν έκδηλη ώστε να μπορέσει το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σητείας, του οποίου ηγείται, να καταφέρει να αναδείξει τον πολιτισμό αυτού του τόπου. Με αφορμή την κυκλοφορία του έντυπου προγράμματος των Κορναρείων, τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την χαρά να μιλήσουν με την κα...
Stavroula10. July 2021

“Στόχος μας η εξέλιξη και αναβάθμιση των Κορναρείων” ήταν οι πρώτες λέξεις με τις οποίες άνοιξε την κουβέντα μας η κα Μαρία Γιαννακάκη εντεταμένη σύμβουλος πολιτισμού στον Δήμο Σητείας και η αγωνία της ήταν έκδηλη ώστε να μπορέσει το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σητείας, του οποίου ηγείται, να καταφέρει να αναδείξει τον πολιτισμό αυτού του τόπου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του έντυπου προγράμματος των Κορναρείων, τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την χαρά να μιλήσουν με την κα Γιαννακάκη και να νιώσουν την αγωνία της, λες και το θεωρεί υποχρέωση της απέναντι στον αλησμόνητο Διονύση, η Σητεία να παράγει πολιτισμό και όχι μόνο να φιλοξενεί.

“Τα Κορνάρεια είναι ένας θεσμός 40 χρόνων στην πόλη της Σητείας ο οποίος οφείλει και να αναβαθμιστεί αλλά και να εξελιχθεί. Ο δικός μας στόχος για τα επόμενα χρόνια  είναι το πρόγραμμα των  Κορναρείων να αφορά αποκλειστικά τις τέχνες και τον πολιτισμό δημιουργών της Σητείας, όπου παραγωγός θα είναι ο ίδιος ο δήμος, ενώ ένα ανεξάρτητο κομμάτι θα είναι οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενούνται στην πόλη. Σαν Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σητείας μας ενδιαφέρει και θέλουμε να αναδείξουμε τις τέχνες, τον πολιτισμός και την ιστορία του τόπου μας. Έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να παράξουμε πολιτισμό” υπογράμμισε με νόημα η κα Γιαννακάκη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456