Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπιχείρηση διάσωσης 38χρονης Γαλλίδας στο Φαράγγι του Ρίχτη

Επιχείρηση διάσωσης για μια 38χρνη Γαλλίδα υπήκοο στο Φαράγγι του Ρίχτη Σητείας σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου. Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, ΕΔΕΑΚ, Αστυνομικό Τμήμα Σητείας , 3η ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ, επιχείρησαν συντονισμένα για την διάσωση μιας Γαλλίδας τουρίστριας που στην προσπάθεια της μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο ανήλικα παιδία του, να διασχίσουν το μονοπάτι του φαραγγιού, υπέστη τραυματισμό στο κάτω δεξί άκρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί. Περαστικοί ενημέρωσαν το 112 στις...
Stavroula12. July 2021
ριχτι
Επιχείρηση διάσωσης για μια 38χρνη Γαλλίδα υπήκοο στο Φαράγγι του Ρίχτη Σητείας σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου.
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, ΕΔΕΑΚ, Αστυνομικό Τμήμα Σητείας , 3η ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ, επιχείρησαν συντονισμένα για την διάσωση μιας Γαλλίδας τουρίστριας που στην προσπάθεια της μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο ανήλικα παιδία του, να διασχίσουν το μονοπάτι του φαραγγιού, υπέστη τραυματισμό στο κάτω δεξί άκρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί. Περαστικοί ενημέρωσαν το 112 στις 15:53 και αμέσως οργανώθηκε η επιχείρηση διάσωσης υπό τις οδηγίες του προϊστάμενου του Π/Κ Σητείας κυρίου Παύλου Καπετανάκη, με τις ομάδες να φτάνουν στο σημείο έγκαιρα για να προλάβουν πριν νυχτώσει να την βγάλουν από το φαράγγι .
Εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης άμεσα και αφού τις παρασχέθηκαν οι Α βοήθειες , στις 19:10 παραδόθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στην έξοδο του φαραγγιού για να την παραλάβει και να την διακομίσει στο νοσοκομείο Σητείας.
ΕΔΕΑΚ
Γιάννης Δασκαλάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456