Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ Ελένη Μπορμουδάκη στον εμβολιασμό της Τ.Κ. Παλαικάστρου

Συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα ο εμβολιασμός στους κατοίκους της Κοινότητας Παλαικάστρου που δήλωσαν επιθυμία. Μια εμβολιαστική ιατρική ομάδα δραστηριοποιείται στο αγροτικό ιατρείο και μια άλλη προβαίνει στους κατ ‘ οίκον εμβολιασμούς σε άτομα υπερήλικα και μη δυνάμενα να μετακινηθούν. Συνολικός αριθμός επιθυμούντων πενήντα (50). Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτηκαμε τη Διοικητρια της 7ης ΥΠΕ Κα Λένα Μπορμπουδακη μαζί με όλη την εμβολιαστική ιατρική ομάδα . Ευχαριστώ θερμά τη Δκτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Μπορμπουδακη...
Stavroula15. July 2021
Συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα ο εμβολιασμός στους κατοίκους της Κοινότητας Παλαικάστρου που δήλωσαν επιθυμία.
Μια εμβολιαστική ιατρική ομάδα δραστηριοποιείται στο αγροτικό ιατρείο και μια άλλη προβαίνει στους κατ ‘ οίκον εμβολιασμούς σε άτομα υπερήλικα και μη δυνάμενα να μετακινηθούν.
Συνολικός αριθμός επιθυμούντων πενήντα (50).
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτηκαμε τη Διοικητρια της 7ης ΥΠΕ Κα Λένα Μπορμπουδακη μαζί με όλη την εμβολιαστική ιατρική ομάδα .
Ευχαριστώ θερμά τη Δκτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Μπορμπουδακη Λένα για την παρουσία της στη δράση, το Δημαρχο Σητείας Κο Ζερβάκη Γεώργιο , τους ιατρούς κ. Γιάννη Κατσαράκη, κ. Χατζηνακη Καλλιόπη, και κ. Μαρία Φραγκούλη, τις νοσηλεύτριες κ. Χριστίνα Καραλή και κ. Μουστάκη Μαρία, τη γραμματέα της 7ης ΥΠΕ κ. Παπαδάκη Μαρία , τον οδηγό Κώστα Περάκη, το Πρόεδρο της Κοινότητας Παλαικάστρου για άριστη οργάνωση της δράσης, τη κ. Πόπη Μαζωνάκη, καθώς και όλους τους προσερχόμενους για εμβολιασμό, τα ζαχαροπλαστεία κ. Μπελιμπασάκη και κ. Κουνελάκη για τη προσφορά τους σε γλυκά καθώς και το καφέ μπαρ CENTER του κ. Χαρίτο Καφεσάκη για τους καφέδες – νερά.
Χωρίς υπογραφές, προτροπές και “”υποδαυλιση”” η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας σ’ εκτέλεση των οδηγιών του Κου Δημάρχου και με την αρμονική, στο σύνολο της με τις Κοινότητες συνεργασία, προγραμματίζονται όλες εκείνες οι δράσεις που με μια λέξη είναι αυτονόητες…
Θα συνεχίσουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρώπινη ευαισθησία, να υπηρετούμε τον δημότη.
Εύχομαι καλή ανοσία στους εμβολιασθεντες και ν’ αποτελέσουν το παράδειγμα και για τους υπολοίπους μη εμβολιασθεντες.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456