Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΦαίνεται να αποδίδει καρπούς η προσπάθεια προσέγγισης των απομακρυσμένων περιοχών

Η προσπάθεια προσέγγισης των απομακρυσμένων περιοχών προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους να εμβολιαστούν συνεχίζεται με την επίσκεψη της κινητής μονάδας σήμερα στο Παλαίκαστρο. Να θυμίσουμε ότι οι αποστολές υλοποιούνται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης, την Π.Ε.Δ. και άλλους συναρμόδιους φορείς. Δίνοντας το μήνυμα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Χατζηδάκης Νίκος ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε...
Stavroula15. July 2021

Η προσπάθεια προσέγγισης των απομακρυσμένων περιοχών προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους να εμβολιαστούν συνεχίζεται με την επίσκεψη της κινητής μονάδας σήμερα στο Παλαίκαστρο.

Να θυμίσουμε ότι οι αποστολές υλοποιούνται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης, την Π.Ε.Δ. και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Δίνοντας το μήνυμα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Χατζηδάκης Νίκος ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε στην σημερινή διαδικασία δηλώνοντας ότι “Πρέπει εμείς να αναλάβουμε την ευθύνη και να πράξουμε το σωστό προκειμένου να μην επιβεβαιωθούν οι δυσάρεστες προβλέψεις των ιδικών για εκτόξευση των κρουσμάτων στο άμεσο μέλλον. Η επιστημονική κοινότητα διαβεβαιώνει ότι η δημιουργία του τείχους ανοσίας μέσω των εμβολίων είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε”

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης  ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά όλους τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία η οποία όπως υπογράμμισε “φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς”

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456