Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤους επόμενους μήνες η στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου

Με ευχάριστα νέα για την περιοχή που αφορούν την υγειονομική της  κάλυψη, ήρθε σήμερα στο Παλαίκαστρο, με αφορμή την διαδικασία του εμβολιασμού, η κ Ελένη Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Δείχνοντας να κατανοεί την αγωνία της τοπικής κοινωνίας, μετά και τα τελευταια δημοσιεύματα τα οποία  κάνουν λόγο για την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση κάποιον νοσοκομείων, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας που να αφορά τις δομές υγείας της Σητείας. Όσων αφορά την σύσταση του...
Stavroula15. July 2021

Με ευχάριστα νέα για την περιοχή που αφορούν την υγειονομική της  κάλυψη, ήρθε σήμερα στο Παλαίκαστρο, με αφορμή την διαδικασία του εμβολιασμού, η κ Ελένη Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Δείχνοντας να κατανοεί την αγωνία της τοπικής κοινωνίας, μετά και τα τελευταια δημοσιεύματα τα οποία  κάνουν λόγο για την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση κάποιον νοσοκομείων, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας που να αφορά τις δομές υγείας της Σητείας.

Όσων αφορά την σύσταση του Περιφερειακου Ιατρειου Παλαικάστρου για το οποίο οι κουβέντες  ξεκίνησαν πριν ένα περίπου χρόνο στη πρώτη συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε στο Παλαίκαστρο όπου και δόθηκε η δέσμευση για ικανοποίηση του αιτήματος , φαίνεται ότι οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής λόγω των αναγκών που προκύπτουν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες φαίνεται να βρίσκει το δρόμο του.

Μετά το αίτημα προς το Υπουργείο Υγείας από την 7ΥΠΕ Κρήτης το Μάρτιο του 2021, δόθηκε η έγκριση σκοπιμότητας για την ίδρυση του Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου και τώρα βρίσκεται προς υπογραφή στα συναρμόδια υπουργεία.

Αναμένεται να εκδοθεί το ΦΕΚ της σύστασης του Περιφερειακού Ιατρείου και θα ακολουθήσει άμεσα η προκήρυξη για να μπορέσει να στελεχωθεί.

Όπως υπογραμμίζει η κα Μπορμπουδάκη με δήλωσε της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Ο στόχος είναι τους επόμενους μήνες να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε το Περιφερειακό Ιατρείο, να στελεχωθεί και να καλύψουμε τις ανάγκες του πληθυσμού”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456