Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΓ. Κατσαράκης: Καθοριστικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών. Περιμένουμε τις μελέτες για τα παιδιά

Εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και θέλοντας συμβολικά να βρίσκεται κοντά στους συντοπίτες του, ο ιατρός κ Γιάννης Κατσαράκης βρέθηκε σήμερα στην διαδικασία εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Παλαίκαστρο με την στήριξη της 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Δήμο και την Τοπική Κοινότητα. Ο κ Κατσαράκης αναφερόμενος στην σπουδαιότητα του εγχειρήματος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και σε αυτούς που δεν μπορούν...
Stavroula15. July 2021

Εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και θέλοντας συμβολικά να βρίσκεται κοντά στους συντοπίτες του, ο ιατρός κ Γιάννης Κατσαράκης βρέθηκε σήμερα στην διαδικασία εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Παλαίκαστρο με την στήριξη της 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Δήμο και την Τοπική Κοινότητα.

Ο κ Κατσαράκης αναφερόμενος στην σπουδαιότητα του εγχειρήματος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και σε αυτούς που δεν μπορούν λόγω προβλημάτων υγείας να μετακινηθούν, να εμβολιαστούν, υπογράμμισε ” Ο εμβολιασμός περάνει σε μια κρίσιμη καμπή αυτή τη στιγμή γι αυτό και όλοι συντονισμένα στηρίζουμε την προσπάθεια. Το ποσοστό εμβολιασμού στην περιοχή μας πλησιάζει το 50% ενώ για να έχουμε την χρήσιμη ασπίδα προστασίας έναντι του covid-19  θα πρέπει να φτάσουμε στο 85%. Σημαντικό είναι να εμβολιαστούν στο σύνολο τους οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό κλάδο για να δώσουν το παράδειγμα και στους άλλους ανθρώπους”. Ο κ Κατσαράκης επίσης υπογράμμισε ότι “Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για τον καθολικό εμβολιασμό των παιδιών. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μελέτες”.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456