Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜάνος Σγουρός: O πρωταθλητής του ΣΑΟ εύχεται σύντομα να μπορεί να προπονείται στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας

Εξαιρετικές συγκυρίες έφεραν τον Μάνο Σγουρό από τα αθλητικά σαλόνια της Αμερικής στους φιλόξενους κόλπους του ιστορικού αθλητικού σωματείου της Σητείας, του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου (ΣΑΟ). Οι οικογενειακές ρίζες του μπαμπά, Γιώργου Σγουρού κρατούν από την Σητεία και οι δεσμοί αγάπης είναι πολύ ισχυροί. Η αγάπη της οικογένειας Σγουρού για την όμορφη Σητεία οδηγεί τα βήματα τους κάθε καλοκαίρι σ αυτόν τον φιλόξενο τόπο. Και ήταν αναπόφευκτο οι δεσμοί να μην γίνουν ακόμα πιο ισχυροί....
Stavroula16. July 2021

Εξαιρετικές συγκυρίες έφεραν τον Μάνο Σγουρό από τα αθλητικά σαλόνια της Αμερικής στους φιλόξενους κόλπους του ιστορικού αθλητικού σωματείου της Σητείας, του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου (ΣΑΟ).

Οι οικογενειακές ρίζες του μπαμπά, Γιώργου Σγουρού κρατούν από την Σητεία και οι δεσμοί αγάπης είναι πολύ ισχυροί.

Η αγάπη της οικογένειας Σγουρού για την όμορφη Σητεία οδηγεί τα βήματα τους κάθε καλοκαίρι σ αυτόν τον φιλόξενο τόπο. Και ήταν αναπόφευκτο οι δεσμοί να μην γίνουν ακόμα πιο ισχυροί.

Ο Μάνος Σγουρός, γιος της οικογένειας, αθλητής μεγάλου βεληνεκούς, ανήκει εδώ και λίγους μήνες  στον ΣΑΟ εκπροσωπώντας τον επάξια σε κάθε ευκαιρία.

Ο Μάνος έφερε στο σύλλογο το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Καυτανζόγλειο στα 3000μ. με επίδοση 8.43.20. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 ανδρών κατέρριψε το Παγκρήτιο ρεκόρ στα 3000μ. που υπήρχε από το 1989. Επίσης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων- Κορασίδων για την διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου στην Λεμεσό 21 Ιουλίου και για το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Σερβία.

Καθοριστικό ρόλο για την πορεία αυτού του πολλά υποσχόμενου αθλητή θα παίξουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορεί να προπονείτε.

“Βρίσκομαι στη Σητεία γιατί αγαπώ αυτόν τον τόπο και ελπίζω σύντομα και εγώ και οι άλλοι αθλητές της πόλης αυτής να μπορούν να αθληθούν κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες που θα διαμορφώσει η ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου Σητείας” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Μάνος Σγουρός.

“Ελπίζουμε να μπορέσουμε και εμείς με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε στην ώθηση του αθλητισμού στη Σητεία και να αποτελέσει ο Μάνος ένα θετικό παράδειγμα για τα παιδιά” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Γιώργος Σγουρός εκφράζοντας την αγάπη του για αυτόν τον τόπο.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456