Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠρόεδρος Τ.Κ. Σητείας: Δεν επιβάλλεται ο διαχωρισμός εμβολιζομένων και μη αυτή τη στιγμή στην εστίαση

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στην πόλη της Σητείας αυτές τις ημέρες μετά από ένα κύμα κρουσματων που επηρέασε την πόλη. Όλοι βλέπουν με αισιόδοξο μάτι το υπόλοιπο του καλοκαιριού αν βέβαια πολίτες και επιχρίσεις τηρήσουν τα πρωτόκολλα. Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σητείας κ Άρης Αλάτσαρης επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση που τηρούν πολίτες και επιχρίσεις για ένα όσο το δυνατόν ασφαλές καλοκαίρι. Τα μέτρα που ισχύουν εξάλλου αυτή τη στιγμή λόγο και της ευχέρειας χρίσης ανοιχτών χώρων...
Stavroula17. July 2021

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στην πόλη της Σητείας αυτές τις ημέρες μετά από ένα κύμα κρουσματων που επηρέασε την πόλη. Όλοι βλέπουν με αισιόδοξο μάτι το υπόλοιπο του καλοκαιριού αν βέβαια πολίτες και επιχρίσεις τηρήσουν τα πρωτόκολλα.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σητείας κ Άρης Αλάτσαρης επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση που τηρούν πολίτες και επιχρίσεις για ένα όσο το δυνατόν ασφαλές καλοκαίρι.

Τα μέτρα που ισχύουν εξάλλου αυτή τη στιγμή λόγο και της ευχέρειας χρίσης ανοιχτών χώρων είναι τα εντελώς απαραίτητα χωρίς τον επιβεβλημένο έλεγχο εμβολιαζομένων ή μη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456