Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα“Η Σητειακή κοινωνία θα διατηρήσει πάση θυσία το Νοσοκομείο ανοιχτό”. 30 Ιουλίου τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας

Εν μέσω συζητήσεων και δηλώσεων για καταργήσεις νοσοκομειακών μονάδων, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας με εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πιθανότητες και να εκφραστούν όλες οι απόψεις. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Μαρία Δαρατσιανού, εκπρόσωποι του επιστημονικού προσωπικού, εκπρόσωποι των εργαζομένων καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ Μανώλης Παπανικολάου. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός για μια ακόμη φορά προκαλεί αναστάτωση στην...
Stavroula22. July 2021

Εν μέσω συζητήσεων και δηλώσεων για καταργήσεις νοσοκομειακών μονάδων, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας με εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πιθανότητες και να εκφραστούν όλες οι απόψεις.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Μαρία Δαρατσιανού, εκπρόσωποι του επιστημονικού προσωπικού, εκπρόσωποι των εργαζομένων καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ Μανώλης Παπανικολάου.

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός για μια ακόμη φορά προκαλεί αναστάτωση στην κοινωνία της Σητείας και όχι μόνο αφού το ίδιο θέμα αντιμετωπίζουν και τα γειτονικά νοσοκομεία. Το ενδεχόμενο υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Σητείας θα είναι η χαριστική βολή για την βιωσιμότητα αυτού του τόπου.

Έχοντας μια επιπλέον ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σητείας, αφού είναι το όργανο στο οποίο οφείλεται η έως σήμερα αξιοπρεπής παρουσία και λειτουργία του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, μέσω του προέδρου του κ Μανώλη Παπανικολάου δηλώνει ξεκάθαρα ότι “όπως μέχρι σήμερα ο Σύλλογος, με τη δύναμη που του δίνει η Σητειακή κοινωνία, κράτησε ζωντανό το νοσοκομείο, το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει παρά τις όποιες  κυβερνητικές προθέσεις. Όσο η Σητειακή κοινωνία συνεχίζει να στηρίζει τον Σύλλογο τόσο και ο Σύλλογος θα “βάζει πλάτη” για το Νοσοκομείο Σητείας.

“Στον αγώνα αυτό όμως θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Κοινωνία, φορείς, Δήμος, τοπικοί παράγοντες, πολιτικοί εκπρόσωποι” υπογραμμίζει με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Παπανικολάου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456