Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠρόεδρος Συλλόγου Εστίασης: «κάλλιο αργά παρά ποτέ» η πεζοδρόμηση του κέντρου της Σητείας

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην πεζοδρόμηση κεντρικών σημείων της πόλης εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας κ Μανόλης Αγγελάκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ. “Κάθε σύγχρονη πόλη πεζοδρομεί το κέντρο της. Είναι μια προσπάθεια στην οποία όλοι θα πρέπει να δείξουμε τον ίδιο ζήλο, πέρα από προσωπικά συμφέροντα, προκειμένου να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ανάδειξη της πόλης” υπογράμμισε ο κ Αγγελάκης...
Stavroula21. July 2021

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην πεζοδρόμηση κεντρικών σημείων της πόλης εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας κ Μανόλης Αγγελάκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

“Κάθε σύγχρονη πόλη πεζοδρομεί το κέντρο της. Είναι μια προσπάθεια στην οποία όλοι θα πρέπει να δείξουμε τον ίδιο ζήλο, πέρα από προσωπικά συμφέροντα, προκειμένου να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ανάδειξη της πόλης” υπογράμμισε ο κ Αγγελάκης και σημείωσε ότι εκκρεμεί η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για τον δρόμο της Κ. Καραμανλή ο οποίος περνάει μπροστά από τις καφετέριες, ώστε να παρουσιάζει η κεντρική πλατεία της Σητείας μια ενιαία και φιλική για τον πεζό εικόνα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456