Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΗ φημισμένη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καζάρμα

Συναυλία από την Μουσική της Πολεμικής Αεροπορίας για τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης Η φημισμένη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας, που φέρει τον τίτλο Σμήνος Μουσικής. Ένα μικρό τμήμα της μουσικής, συγκροτεί την ελαφρά ορχήστρα με ποικίλο πρόγραμμα, η οποία χρησιμοποιείται σε κοινωνικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και σε ιδρύματα για την ψυχαγωγία παιδιών και ηλικιωμένων. Το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο του προσωπικού της Μουσικής αλλά και η συνεχής και αμέριστη στήριξη που επιδεικνύει η...
Stavroula27. July 2021
orxistra polemikhw aeroporias
Συναυλία από την Μουσική της
Πολεμικής Αεροπορίας
για τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης

Η φημισμένη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας, που φέρει τον τίτλο Σμήνος Μουσικής.
Ένα μικρό τμήμα της μουσικής, συγκροτεί την ελαφρά ορχήστρα με ποικίλο πρόγραμμα, η οποία χρησιμοποιείται σε κοινωνικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και σε ιδρύματα για την ψυχαγωγία παιδιών και ηλικιωμένων.

Το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο του προσωπικού της Μουσικής αλλά και η συνεχής και αμέριστη στήριξη που επιδεικνύει η Ηγεσία της ΠΑ προς αυτή, την έχουν αναδείξει σε ένα μουσικό σύνολο υψηλού επιπέδου και έχουν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, οι οποίες θα τιμήσουν την Πολεμική Αεροπορία.

 

Πέμπτη 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΖΑΡΜΑ

Ωρα έναρξης 21.30

 

 

 

Οργάνωση : ΔΟΚΑΣ

Είσοδος Ελεύθερη

 

Ο  Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Κων/νος  Λυμπερίου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456