Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΑντιδήμαρχος άρδευσης Γ. Σκαρβελάκης: “Tα κακόβουλα σχόλια δεν θα μπουν εμπόδιο στο έργο που πρέπει να γίνει”

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Αντιδήμαρχος άρδευσης ο κ Γιάννης Σκαρβελάκης και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με τους κατά τόπους υδρονομείς προκειμένου ο νέος Αντιδήμαρχος να έχει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Δήμο. Ο ιδιαίτερα δύσκολος τομέας της άρδευσης δεν φοβίζει τον κ Σκαρβελάκη αφού πιστεύει ότι με πολύ δουλειά και καλή συνεργασία θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μιλώντας...
Stavroula28. July 2021

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Αντιδήμαρχος άρδευσης ο κ Γιάννης Σκαρβελάκης και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με τους κατά τόπους υδρονομείς προκειμένου ο νέος Αντιδήμαρχος να έχει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Δήμο.

Ο ιδιαίτερα δύσκολος τομέας της άρδευσης δεν φοβίζει τον κ Σκαρβελάκη αφού πιστεύει ότι με πολύ δουλειά και καλή συνεργασία θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρθηκε σε έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη και παρουσιάζει το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί και τίποτα δεν μπορεί να τον αποσπάσει από αυτό, ούτε ακόμα και τα κακόβουλα σχόλια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456