Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτα γραφεία της ΜΑΔΕΣ ο νέος πρόεδρος Νίκος Μακρυνάκης

Στα γραφεία της ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ (ΜΑΔΕΣ) βρέθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος της κ Νίκος Μακρυνάκης σε μια πρώτη αναγκαία ενημέρωση πριν την επίσημη τοποθέτηση του. Για την διαδικασία εκκρεμεί η αποδοχή από το Δ.Σ. της ΜΑΔΕΣ της πρόταση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία προτείνει ως νέο πρόεδρο της εταιρίας το Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Νίκο Μακρυνάκη. “Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να πετύχει αφού οι προοπτικές της ΜΑΔΕΣ είναι πολύ μεγάλες. Διευρύνοντας...
Stavroula29. July 2021

Στα γραφεία της ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ (ΜΑΔΕΣ) βρέθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος της κ Νίκος Μακρυνάκης σε μια πρώτη αναγκαία ενημέρωση πριν την επίσημη τοποθέτηση του.

Για την διαδικασία εκκρεμεί η αποδοχή από το Δ.Σ. της ΜΑΔΕΣ της πρόταση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία προτείνει ως νέο πρόεδρο της εταιρίας το Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Νίκο Μακρυνάκη.

“Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να πετύχει αφού οι προοπτικές της ΜΑΔΕΣ είναι πολύ μεγάλες. Διευρύνοντας την δραστηριότητα της πλέον και λαμβάνοντας υπόψη το καταστατικό της το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει και να γιγαντωθεί, μπορεί να προφέρει στην τοπική κοινωνία πολλά” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μακρυνάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456