Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟλοκληρώθηκε η παράδοση ιατρικού εξοπλισμού από τα Super Markets Χαλκιαδάκης στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας

Στο πλαίσιο της δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την ενίσχυση των τοπικών δομών υγείας, παραδόθηκε στις αρχές της εβδομάδας και ο 12κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος στο ΓΝ Σητείας. Είχαν ήδη παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holter ρυθμού και ένας φορητός υπερηχοτομογράφος παλάμης VSCAN Extend για να καλύψουν τις ανάγκες της δομής. Η συνολική αξία του ιατρικού εξοπλισμού ανέρχεται στα 12.500 ευρώ και θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να ανταποκριθεί καλύτερα...
Stavroula29. July 2021
Γενικό Νοσοκομείο Σητείας2

Στο πλαίσιο της δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την ενίσχυση των τοπικών δομών υγείας, παραδόθηκε στις αρχές της εβδομάδας και ο 12κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος στο ΓΝ Σητείας.

Είχαν ήδη παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holter ρυθμού και ένας φορητός υπερηχοτομογράφος παλάμης VSCAN Extend για να καλύψουν τις ανάγκες της δομής. Η συνολική αξία του ιατρικού εξοπλισμού ανέρχεται στα 12.500 ευρώ και θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να ανταποκριθεί καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Τον εξοπλισμό παρέλαβε για το Νοσοκομείο Σητείας η διοικήτρια του κα Δαρατσιανού Μαρία.

Η δράση, η οποία εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιείται με τη συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ως στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το υγειονομικό προσωπικό στις Δομές του τόπου μας και να καλύψει βασικές ανάγκες, όπου αυτές εντοπίζονται. Μέχρι σήμερα έχει παραδοθεί εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Χανίων, στην Τοπική Ομάδα Υγείας Χανίων, στο Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου, στην Βραχείας Νοσηλείας του ΚΥ Ηρακλείου, στο ΠαΓΝ Ηρακλείου, στο ΚΥ Μοιρών καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας.

Οι δωρεές συνεχίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες Δομές Υγείας του τόπου μας, ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, αλλά και ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλες και όλους αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στην πρώτη μάχη με τον κορωνοϊό.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456